Am testat noile aplicații pentru Messenger. Ce trebuie să știi [VIDEO]

Facebook Messenger a încetat să fie o simplă aplicație de mesagerie în momentul în care rețeaua lui Mark Zuckerberg a scos-o din aplicația principală de Facebook. Acum, devine platformă, dar ce înseamnă asta și ce îți oferă?

După ce Facebook Messenger a devenit aplicație de sine stătătoare, i-au tot fost adăugate funcții. Se pare că această aplicație ne va fi indispensabilă. Și nu în sensul negativ al cuvântului.

Cei de la Facebook s-au asigurat că Messenger va deveni una dintre platformele sociale folosite cu cea mai mare plăcere de utilizatori. O vor iubi cu precădere cei cu un simț al umorului dezvoltat, precum și cei care petrec mult timp în zona de entertainment a Internetului.

Peste noapte, cândva banala aplicație de mesagerie s-a “îmbogățit” cu 40 de add-ons cel puțin creative și amuzante adiacente chatului. Noi am încercat o parte din ele și ne declarăm mulțumiți.

Voi v-ați jucat cu noile aplicații de Facebook Messenger? Noi am făcut-o. Aflați părerea noastră din clipul video de mai jos și din link-ul acesta: http://playtech.ro/2015/hands-on-aplicatii-facebook-messenger-download/

Posted by playtech.ro on Friday, March 27, 2015

Prin GIPHY poți trimite GIF-uri în timp real. Ai la dispoziție o colecție impresionantă de poze animate, cu ajutorul cărora îți poți exprima mai clar starea sau reacțiile. De asemenea, prin Memes poți să îți faci propriile meme-uri, adăugând text pe unele dintre cele mai populare fotografii, cum ar fi: Baby Godfather, Bad Luck Brian, Grumpy Cat etc. O altă mini-aplicație care ne distrează foarte tare este Bitmoji, care îți permite să faci o serie de stickere cu un personaj făcut după asemănarea ta.

Cu alte cuvinte, noul Messenger nu prea îți va mai permite să fii indispus. Ai tot timpul o imagine, un GIF, un sticker, un meme, un emoji și tot ce vrei la dispoziție ca să te amuzi. Unicul dezavantaj ar fi că e posibil să ne ajungă să îți placă mai mult să comunici astfel decât în viața reală. Asta în cazul în care nu te afli deja în punctul acesta.

Facebook Messenger (3)

Andrada Bonea
13:00 27.03.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video