Facebook comunică mai bine cu celelalte aplicații, dar și cu tine

Facebook comunică mai bine cu celelalte aplicații, dar și cu tine
18:23 29.10.2015

Cei de la Facebook au reproiectat modul în care utilizatorii aplicației de pe iOS pot împărtăși conținut din alte aplicații pe rețeaua socială.

Aparent, nu trece o zi fără să vedem câte o îmbunătățire adusă de Facebook. Acum, compania a făcut publică o nouă versiune a modului de a partaja conținut din alte aplicații, în cea a rețelei sociale. Îmbunătățirea îi vizează pe utilizatorii de iOS, care acum pot controla mai ușor lucrurile pe care le împărtășesc și persoanele care pot vedea publicările acestora.

Extensiile de partajare, așa cum sunt numite, sunt ferestrele acelea care apar atunci când selectezi „distribuie pe Facebook” dintr-o aplicație. Deși această funcție există de ceva vreme, experiența utilizării acesteia nu era una prea plăcută. Până acum, Facebook nu-ți permitea să etichetezi prieteni, să previzualizezi postarea sau să filtrezi persoanele care pot vedea conținutul împărtășit de tine. Noua varianta vine să înlăture toate aceste neajunsuri.

facebook

Noua opțiune de partajate, care va fi disponibilă inițial pentru dezvoltatori, începând de săptămâna aceasta, face ca împărtășirea conținutului provenit din diferite aplicații să parcă ca și cum ar fi fost publicat direct din Facebook. Acum îți vei putea eticheta prietenii, poți selecta dacă ceea ce postezi să fie public sau nu și poți previzualiza conținutul înainte să-l publici. În plus, noua extensie îți va permite să poți da share din aplicații cu care nu ți-ai împărtășit detaliile contului de Facebook.

Deși pare o schimbare relativ minoră, aceasta reprezintă o mare oportunitate pentru companie. Anul trecut, utilizatorii Facebook au distribuit mai mult de 50 de miliarde de bucăți de conținut provenit din aplicații, iar prin transformarea procesului într-un unul mai ușor, va avea un mare impact asupra modului în care utilizatorii vor distribui conținut în cadrul rețelei sociale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: