F64 lansează un serviciu de buy back: Cum primești bani pentru echipamentele foto-video vechi

F64 lansează un serviciu de buy back: Cum primești bani pentru echipamentele foto-video vechi

F64 a pregătit un serviciu de buy back, care le permite clienților să-și cumpere produse noi la costuri mai mici, folosindu-se de echipamentele foto-video vechi. Ce presupune însă serviciul?

Serviciul F64 de buy back se numește Upgrade, iar prin acesta clienții au posibilitatea de a aduce unul sau mai multe produse foto-video, de la aparate foto la obiective, pe care consultanții F64 le evaluează și stabilesc un preț pentru acestea. Suma la care echipamentul va fi evaluat va fi scăzută din valoarea unui nou produs achiziționat de la F64.

Serviciul Upgrade debutează pe 15 mai, iar produsele pe care F64 le va primi vor fi incluse în oferta consignației magazinului și vor fi vândute ulterior. Produsele eligibile pentru Upgrade sunt aparatele foto de tip SLR, obiectivele foto, camerele foto compacte high-end, camerele video, echipamentele de studio și blițurile funcționale. Toate produsele acceptate și incluse în programul Upgrade sunt verificate de consultantul consignației, conform comunicatului remis „Playtech“.

F64 asigură serviciul Upgrade și pentru clienții din afara Bucureștiului. Aceștia trebuie să expedieze prin curier aparatul pe care doresc să îl depună în consignație, iar evaluarea va fi făcută în 24 până la 48 de ore de la primirea coletului. Suma pentru care este evaluat echipamentul inclus în serviciul Upgrade nu se poate transforma în bani cash, ci poate fi folosită doar pentru echipamente noi cumpărate din oferta F64.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: