Premiera F64 pentru România: Curs foto la domiciliu. Cât costă și cât durează

Premiera F64 pentru România: Curs foto la domiciliu. Cât costă și cât durează

F64 lansează în România serviciul de consultanță foto la domiciliu. Astfel, cei interesați au parte de ședințe directe cu profesioniștii magazinului și pot învăța să seteze aparatul și cum să facă fotografii în diverse condiții.

Prin serviciul de consultanță foto la domiciliu, clienții F64 vor avea acces la cunoștințe de bază, cum ar fi setarea aparatului foto și deprinderea cu tehnicile pentru a fotografia în situații precise. Cursurile ies, astfel, din sala obișnuită, unde unii oameni s-ar putea simți intimidați de ceilalți participanți, se arată în comunicatul remis „Playtech”.

Prețul serviciului de consultanță foto la domiciliu este de 149 de lei pe oră, iar durata maximă a unei sesiuni este de 4 ore. F64 cere feedback de la clienți, iar în 24 până la 72 de ore aceștia vor avea ocazia să completeze un formular prin care să își prezinte impresiile de după cursul la domiciliu. Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul F64.

Dacă nu ai bani de un așa curs și cea mai bună cameră e cea pe care o ai cu tine, poate ar trebui s-o folosești mai bine. Dacă vrei să știi cum faci fotografii mai bune, trebuie să pornești de la câteva lucruri simple și cunoscute drept „reguli de compoziție“. The Cooperative of Photography cu suportul lui Steve McCurry a realizat un videoclip în care explică regulile de compoziție care te ajută să faci fotografii mai bune. Acesta e disponibil pe „Playtech”, unde ai și o galerie foto cu lecții de compoziție.

Cum să faci poze ca un profesionist - Steve McCurry și regula treimilor

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: