F64 trece la Bitcoin și te lasă să plătești în ”moneda Internetului”

F64 trece la Bitcoin și te lasă să plătești în ”moneda Internetului”

S-a părea că Bitcoin începe să capete din ce în ce mai multă popularitate pe piața din România. F64, cel mai mare magazin din sud-estul Europei specializat în comercializarea de produse foto-video va accepta plata în ”moneda Internetului”. 

Pentru a facilita plățile în Bitcoin, F64 a ales platforma Coinzone. Odată cu adăugarea noii modalități de plată, clienții F64 pot cumpăra cu Bitcoin orice produs își doresc din oferta magazinului online.

“Prin implementarea metodei de plată cu Bitcoin, F64 își întărește poziția fruntașă prin atragerea de noi clienți și oferirea unui confort suplimentar pentru achizițiile online. Unele dintre cele mai mari companii din lume au adoptat deja plata cu Bitcoin, iar în România, F64 Studio este un promotor al acestui curent. Ne așteptăm ca în viitorul apropiat tot mai mulți comercianți să implementeze Coinzone, o platformă modernă și ușor de utilizat.” complează Manuel Heilmann, CEO Coinzone.

Având o interfață intuitivă și ușor de folosit, Coinzone se integrează perfect cu plățile realizate atât în mediul online, cât și de pe terminalele mobile, asigurând o experiență de plată optimizată. Beneficiind de o rată de schimb garantată, Coinzone oferă o modalitate simplă și sigură pentru plățile cu Bitcoin.

Cu o pagină de plată disponibilă în 11 limbi, Coinzone se integrează rapid cu cele mai importante platforme de eCommerce precum Magento, Prestashop sau WooCommerce. De asemenea, cu soluția Coinzone utilizatorii își pot adminstra plățile cu Bitcoin de oriunde: de acasă, de la birou sau de pe mobil, având acces din orice interfață la instrumente de configurare și raportare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: