EmojiWorks este tastatura perfectă pentru utilizatorii înrăiți de emoticoane

Cu toate că nu am dezvoltat o pasiune pentru smile-uri în ultimii ani, apreciez utilitatea noii tastaturi bluetooth EmojiWorks.

Smiley-urile, emoji sau emoticoanele există de mulți ani. Acestea s-au diversificat semnificativ în ultimii ani până la nivelul în care este imposibil să le ții minte pe toate pentru a le apela atunci când vrei să reproduci o stare de spirit fără prea mult cuvinte. Pe mobil sau pe Facebook, de exemplu, poți alege emoji-urile dorite dintr-o listă, dar după lansarea noii tastaturi EmojiWorks aveți acces la o soluție și mai eficientă pentru manifestarea sentimentelor de afecțiune sau entuziasm prin expresii colorate.

Ilustrată mai sus este o nouă tastatură Bluetooth care funcționează de minune atât în tandem cu un PC, cât și cu un Mac sau un iDevice, indiferent dacă vorbim de un iPhone, iPad sau iPod Touch. Pe lângă literele obișnuite pe care le vedeți pe tastatură clasică QWERTY, aceasta include cât trei simboluri emoji. În mod evident, acelea nu vor apărea nativ pe ecranul computerului când le veți apela, dar după instalarea software-ului aferent nu ar trebui să întâmpinați nici un fel de probleme. Dacă trăiți cu impresia că ați mai văzut acest concept ilustrat în trecut, nu vă înșelați, dar EmojiWorks se numără printre singurele pe care le puteți cumpăra. Pentru amatorii de diversitate, există și o tastă pe care o puteți apăsa pentru ca tonul pielii emoticonului tastat să fie potrivit pentru voi.

Tastatura emoji este disponibilă în trei variante, standard cu 47 de emoji – 80 de dolari, Plus cu 94 de emoji – 90 de dolari și Pro cu 120 – 100 de dolari.. Aceasta din urmă este ilustrată mai sus. În ceea ce privește accesarea numărului foarte mare de simboluri, este suficient să apăsați tastele Shift și Control în combinația cu litera dorită pentru a tasta unul sau alt emoji. Foarte similară estetic cu tastatura standard Apple, deși este realizată din plastic în loc de aluminiu, aceasta funcționează la fel de bine indiferent de computerul pe care îl aveți. Dacă emoji-urile de pe taste vi se pare cunoscute, este din cauza faptului că sunt create de Apple și au fost introduse în iOS 9.1

Alexandru Puiu
14:37 05.11.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video