E oficial, nu mai aveţi nevoie de cont de Facebook pentru Messenger

E oficial, nu mai aveţi nevoie de cont de Facebook pentru Messenger

La aproximativ o lună după ce respectiva funcţie a fost introdusă experimental, nu mai aveţi nevoie de cont de Facebook pentru Messenger.

Nu a trecut încă o lună de când cei de la Facebook au lansat o nouă versiune de Messenger care venea cu o funcţie foarte interesantă. Pentru prima oară, dacă o instalaţi, puteaţi folosi aplicaţia de chat fără un cont de Facebook. Din păcate, în prima etapă de propagare, nu era disponibilă decât pentru internauţii din Statele Unite, Canada, Peru şi Venezuela.

Din fericire, dacă respectiva funcţionalitate vă încântă semnificativ, începând de astăzi puteţi şi voi să profitaţi de ea. Tocmai s-a anunţat că este disponibilă global. Printr-o postare pe Facebook, David Marcus, unul dintre inginerii companiei a făcut anunţul oficial. ,,Suntem entuziasmaţi să anunţăm că abilitatea de a folosi Messenger, chiar şi fără un cont de Facebook, este acum disponibilă pentru toţi global. Înregistraţi-vă cu numărul vostru de telefon pentru a-l încerca.

Ca urmare, similar cu alte aplicaţii de mesagerie, precum WhatsApp sau Viber, este suficient să vă introduceţi pe Messenger numărul de telefon şi eventual numele sub care să vă găsească prietenii pentru a iniţia conversaţii. Singurul minus dacă apelaţi la această soluţie este că nu veţi putea iniţia o conversaţie pe mobil şi să o continuaţi pe desktop. Toate discuţiile vor rămâne legate de terminalul pe care aveţi asociat numărul de telefon folosit la crearea contului.

Citește și: