17 feb. 2015 | 05:53

VLC, poate cel mai iubit player video, revine în forţă pe iOS

ACTUALITATE
VLC, poate cel mai iubit player video, revine în forţă pe iOS

Deşi a avut un istoric tumultos pe iOS, , una dintre cele mai populare aplicaţii cross-platform pentru redarea de conţinut multimedia, revine în forţă.

VLC, unul din player-ele cele mai eficiente când vine vorba de conţinut multimedia de orice fel, a întâmpinat dificultăţi majore în a sosi pe iDevice-uri.

Chiar dacă mulţi dintre noi au reuşit să şi-l instaleze încă din 2011, aplicaţia a dispărut din App Store la scurt timp după lansare din cauza unor dispute între creatorii respectivei versiuni şi . Au mai trecut doi ani, până în 2013, pentru ca software-ul celor de la VideoLAN să fie din nou disponibil. Din păcate, în septembrie 2014, acesta dispărea din nou în eter.

La finele anului trecut, dezvoltatorul a promis că nu va mai dura foarte mult până când versiunea de iOS a programului va reveni online. După o lungă aşteptare, vestea bună a fost făcută publică. Acum, VLC este din nou online pe App Store şi poate fi descărcat din orice colţ al mapamondului. Acesta este link-ul care ar trebui să funcţioneze pentru a iniţia descărcarea aplicaţiei gratuite din magazinul virtual Apple.

Cei care aveau deja aplicaţia instalată, se mândresc pe diverse forumuri cu faptul că sunt invitaţi să şi-o actualizeze la versiunea 2.4.1. Cu speranţa că acum nu va mai dispărea, sfatul meu este să vă grăbiţi să o instalaţi pe toate iPad-urile, iPhone-urile şi iPod-urile Touch ale voastre.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele