Tastura solara Logitech K750 imbratiseaza Mac-ul

Tastura solara Logitech K750 imbratiseaza Mac-ul

logitechs-wireless-solar-keyboard-k750-for-mac-brings-appletast

Chiar daca nu ideea de tastatura Wireless denota pretul unui produs, ci mai degraba brandul producator impreuna cu functionalitatea, Logitech face o treaba foarte  buna in a-si argumenta pretului tastaturii K750 prin functii deosebite.

Gandita ca o tastatura cu panouri solare care face o treaba foarte buna cand vine vorba de conversie a puterii luminoase in energie electrica, modelul de K750 creat pentru sisteme Mac, e o varianta nu foarte diferita fata de vechiul K750. Chiar si asa, gandindu-se la Apple,tastatura in cauza pe care o cunosteam a fost personalizata cu un set de taste concave pentru o precizie mai mare la scris, si cu un layout clasic al unei tastaturi de Mac.

La capitolul autonomie, randamentul foarte bun al celulelor solare folosite se reflecta intr-o autonomie minima de 3 luni de zile pentru Wireless Solar Keyboard K750 for Mac. In ceea ce priveste pretul, daca cifra oficiala de 59,99 dolari simtiti ca nu vi se potriveste va puteti uita oricand pe alte site-uri pentru a gasi un pret mai redus.

Citește și: