Drona GoPro Karma ar putea filma la 360 de grade

Momentan, nu se cunosc multe detalii despre drona GoPro Karma, dar creația zburătoare a companiei americane s-ar putea să fi capabilă să filmeze la 360 de grade.

La nivel global, legalitatea dronelor este în continuare dezbătută intens, iar în Statele Unite a devenit deja obligatorie înregistrarea posesiei într-un registru public. Cu toate acestea, există în continuare foarte multe companii care vor să facă valuri în acest domeniu relativ nou.

Deși există deja pe piață mai multe drone cu camere integrate, filmarea de conținut spectaculos fiind unul dintre motivele principale de achiziție, în permanență se poate crea ceva mai bun. Din acest motiv, cei de la GoPro, aceeași companie care se află în spatele celor mai populare camere de acțiune, au anunțat în urmă cu ceva timp drona GoPro Karma. Aceasta din urmă ar trebui să ajungă pe piață în 2016, la o dată încă necunoscută.

Fără a dezvălui specificații tehnice aferente GoPro Karma, compania americană a publicat un teaser pentru Karma ce include câteva referințe ce ne dau de gândit. În principiu, le putem percepe ca fiind metafore menite să ne convingă de abilitatea dronei de a filma la 360 de grade.

,,Luați un moment pentru a recunoaște magia ce ne înconjoară în fiecare zi”. Pe coloana sonoră a clipului de mai sus se află Nick Woodman, CEO-ul GoPro care ține să ne atragă printr-un amalgam de cuvinte mari. Pornind de la premiza că viața este un vis, ,,cum ar fi acum să vă plimbați liber prin acest vis, visul vostru. Mergeți oriunde vreț și experimentați-l din orice perspectivă.

După afirmațiile de mai sus, șansele ca GoPro Karma să nu poată filma conținut video la 360 de grade sunt aproape inexistente. Din păcate, nu avem nici o idee despre prețul la care se va comercializa drona pentru a ști dacă merită sau nu să ne entuziasmăm. Partea bună este că măcar veți putea posta pe YouTube sau Facebook clipurile rezultate.

12:35 29.12.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video