Doogee HomTom e noul smartphone cu cea mai mare baterie

Doogee HomTom e noul smartphone cu cea mai mare baterie

Pentru că este mult mai uşor să vinzi un telefon cu superlative absolute, Doogee HomTom este smartphone-ul cu cea mai mare baterie.

Într-o perioadă în care marii producători de gadgeturi fac eforturi absurde pentru a lansa dispozitive din ce în ce mai subţiri, este îmbucurător momentul în care o companie mai puţin cunoscută luptă împotriva curentului. În definitiv, nu toţi ne dorim un telefon în a cărui margine să ne tăiem. Mulţi dintre noi speră că vor putea achiziţiona un smartphone a căruit autonomie atinge valoarea de 24 de ore fără emoţii.

Pornind de la această premisă, Doogee, o companie asiatică mai puţin cunoscută a lansat noul Doogee HomTom. Acesta nu are nişte specificaţii spectaculoase, dar având în vedere bateria sa generoasă, s-ar putea ca restul detaliilor să conteze mai puţin pentru voi. În contextul în care majoritatea telefoanelor de top ajung cu greu să integreze un acumulator de 3.000 mAh, în timp ce iPhone 6 are 1.810 mAh, iar Galaxy S6 are 2.550 mAh, HomTom joacă în altă ligă. Bateria sa standard este de 6.250 mAh.

În contextul în care terminalul nici măcar nu este foarte masiv, autonomia devine un atu şi mai important. În rest, Doogee HomTom este construit în jurul unui display de 5,5 inci cu o rezoluţie nativă 720p, iar procesorul este un MediaTek MT6735. Camera sa principală este 13 megapixeli, iar cea frontală e de 5 megapixeli. Deşi va avea o din start o temă proprie peste cea standard creată de Google, vă puteţi bucura pentru că va veni preinstalat cu Android 5.1 Lollipop.

Nu avem încă siguranţa că veţi putea achiziţiona un Doogee HomTom de pe teritoriul României, dar vom afla în luna septembrie răspunsul la această dilemă.

Citește și: