Cinci telefoane bune din China care costă mult mai puțin decât vârfurile de gamă

Cinci telefoane bune din China care costă mult mai puțin decât vârfurile de gamă

După festivalul lansărilor din primăvară, ne așteaptă o toamnă plină, Apple având de arătat noile telefoane. Până atunci însă dacă vrei un telefon nou, dar nu vrei să dai pe el mai mult decât ți se pare că face, există alternative din China către care să te orientezi.

În afară de Apple, ceilalți producători de telefoane au ales sistemul de operare Android și l-au adus pe tot felul de dispozitive, de la cele high-end cu preț apropiat de iPhone la cele mai ieftine, dar care fac aproximativ același lucru. Telefonul și-l mai alege omul și după nevoie, iar un scanner de puls și de amprentă și o cameră care filmează 4K s-ar putea să fie, uneori, prea mult.

Sunt câteva oferte bune pe site-ul GearBest și am ales câteva telefoane pe care să ți le prezentăm. Prețurile sunt sub 200 de dolari, ceea ce înseamnă pentru un cumpărător din România că dai pe un smartphone mai puțin de 1.000 de lei. Altfel spus, dai de două sau trei ori mai puțin decât pe un smartphone de vârf pe care poate nu l-ai folosi la maximum. Iată ce ai la dispoziție.

Ulefone Be Touch 2 îți spune din start că nu este iPhone 6 Plus. Poate seamănă, dar dotările hardware sunt mai bune. Are un procesor cu opt nuclee la 1,7GHz, o memorie RAM de 3GB și un senzor de 13 megapixeli de la Sony pentru camera foto. Ecranul este protejat cu Gorilla Glass și dispune chiar și de quick charge, ceva ce nu vei găsi pe prea multe telefoane. Că tot am zis de ecran, acesta are 5,5 inci la rezoluție full HD. Telefonul este disponibil aici.

Gearbest - Ulefone Be Touch 2

Mstar S700 nu este un telefon de care să fi auzit în ultima vreme, dar are Android 5.0 Lollipop, versiune cu care nu se pot lăuda prea multe dintre dispozitivele high-end din 2014 sau 2013. Acesta mai are și un ecran de 5,5 inci HD, un procesor cu opt nuclee la 1,7GHz și o memorie RAM de 2GB. Spațiul de stocare este de 16GB și bateria este de 3.000 mAh, suficient pentru autonomie bună. Îl găsești în acest magazin. Dacă îl cumperi, ai și un cod de reducere: S700 Coupon în valoare de 137 de dolari.

Gearbest - Mstar S700

Pe lista telefoanelor pe care le recomandăm de la GearBest este și acest Lenovo K3. Aer ecran tot de 5,5 inci la rezoluție full HD, dispune de același procesor cu opt nuclee și memoria RAM este de 2GB. Spațiul intern de stocare este de 16GB și camera principală are 13 megapixeli. Dispune de Android Lollipop, dar peste care Lenovo a pus o interfață proprie. Găsești telefonul aici.

Gearbest - Lenovo K3 Note

Mlais MX Base are un ecran ceva mai mic, la 5 inci și rezoluție HD, dar are tot 2GB de memorie RAM și 16GB spațiu de stocare. Telefonul are un procesor quad-core și camera principală are 8 megapixeli. Pentru selfie-uri, dacă ești unul dintre acei oameni pasionați de ele, ai 5 megapixeli. Principalul atu al telefonului este bateria de 4.300 mAh, foarte bună pentru două zile de folosire. Găsești MX Base aici. La acesta ai un cod de reducere: MXGB în valoare de 110 de dolari.

Gearbest - Mlais MX Base

Al cincilea telefon este Doogee Y100 Pro, un telefon cu Android 5.1 Lollipop, un plus față de cele de până acum, si cu un hardware similar. Are 2GB memorie RAM, spațiu de stocare de 16GB și procesor cu patru nuclee. Spre deosebire de modelul precedent, acesta are o cameră de 13 megapixeli, iar cea frontală are 8MP. Este dual-SIM, dacă vrei o așa funcționalitate. Găsești smartphone-ul Doogee aici.

Gearbest - Doogee Y100 Pro

 

Citește și: