Doogee S6000 are o baterie imensă și un preț infim

, 09 Iun, 11:00

Deşi nu a ajuns încă pe piaţă, smartphone-ul ilustrat în imaginile alăturate se poate mândri cu . Doogee S6000 va avea o baterie de 6000 mAh.

În urmă cu câteva zile detaliam un smartphone cu o autonomie foarte mare cauzată de o baterie de 5000 mAh. Era vorba de . La momentul respectiv, avea cea mai mare baterie, dar tocmai a fost detronat de Doogee S6000.

Disponibil pentru achiziţie de la sfârşitul lunii august, acest terminal s-ar putea să vă rezolve toate problemele voastre de autonomie. În plus, capacitatea foarte mare a bateriei va fi asistată de o tehnologie de încărcare foarte rapidă, menită să înjumătăţească timpul petrecut aproape de priză. Gadgetul va fi construit în jurul unui display de 5,5 inci cu o rezoluţie nativă de 1280 x 720 pixeli. Partea de procesare este o combinaţie dintre un octa core MediaTek tactat la 1,5 GHz, un GPU Mali – T720 şi 1GB RAM. Memoria internă va fi de 16 GB, dar veţi putea apela oricând la un microSD pentru a o extinde. Cele două camere vor fi de 8MP cu F/2.0 şi 5MP.

Estetic, Doogee S6000 va fi definit de un finisaj Zinc TItanium, iar preţul de achiziţie pentru el va fi de 140 de dolari.

doogee-s6000-3

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail