Digital Storm Bolt, acum si cu Nvidia Titan

, 20 Feb, 16:30

Cel mai subtire sistem de gaming din lume poarta numele de Digital Storm Bolt si masoara doar 9,14 centimetri grosime. Sistemul vine acum si cu cea mai noua placa grafica de la Nvidia, Titan.

Digital-Storm-Also-Gets-NVIDIA-GeForce-Titan-Cards-2

Cu o grosime mai mica de 10 centimetri, noul PC de gaming va fi disponibil in cateva zile in varianta Titan Edition. Asocierea de cuvinte de la final tradeaza implementarea celui mai nou GPU NVIDIA GTX Titan. Pentru un moment, GTX Titan este considerata cea mai rapida placa video, single GPU, din lume cu un pret de aproximativ 1000 dolari. Daca ati facut asocierea dintre GTX Titan si super computerul Titan de la laboratoarele nationale din Oak Ridge, ati facut foarte bine. Aparent exista si o legatura vizavi de tehnologia folosita de cele doua.

Pentru ca ideea de PC de gaming implica temperaturi de functionare ridicate, carcasa din imagine vine cu un sistem de racire destul de complex. Acesta din urma este responsabil si de abilitatea sistemului de a gazdui noul GPU NViDIA. Exista ventilatoare pozitionate langa fiecare componenta importanta din carcasa completate de doua ventilatoare de dimensiuni generoase pozitionate in partea de sus si in partea din spate a carcasei.

In cazul in care nu sunteti impresionat de configuratia de ultima generatie, pretul de 2500 dolari cu siguranta nu va va incalzi cu nimic. Trecand peste micile detalii, superlativele absolute de genul ,,cel mai subtire PC de gaming” nu puteau sa nu se reflecte intr-un pret inaccesibil.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail