Cel mai slim si performant PC de gaming vine de la Digital Storm

Cel mai slim si performant PC de gaming vine de la Digital Storm

Digital Storm Bolt

Piata de PC-uri nu este cea mai bine vazuta la momentul actual. Atat atentia cumparatorilor cat si a producatorilor s-a mutat pe laptopuri tablete si mai nou si smartphone-uri, aici  ma gandeam la Intel. Cu un nume foarte interesant, Bolt, PC-ul are dimensiuni reduse si promite sa fie si longeviv pe langa faptul ca este performant. Conceptul este ceva mai nou, construit de la zero si s-au atins aspecte importante precum racire, lacasul pentru a introduce cele mai noi componente si nivelul la care poate fi upgradat. Care sunt deci elementele cheie ale acestui sistem care ii permit sa fie upgradat atat de usor? Stim bine ca la jocuri cel mai important element este placa grafica. Asadar Bolt detine o sursa „puternica” si loc pentru mai multe placi grafice de ultima generatie. Carcasa masoara doar 36 cm in inaltime si doar 9 cm latime.

Exista 4 nivele la care este deja disponibil acest sistem, configuratii pe care le gasiti in tabelul de mai jos.

[table id=151 /]

Acum ca v-ati uitat si intabelul de specificatii probabil sunteti la fel de uitmi ca si mine ca o sursa de 500W poate sustine chiar si configuratia maxima, insa aici ori este vorba de o greseala, sau ala este minimul cu care vine la acel pret.

Cat upgrade-ul la GPU din cate am inteles dupa alte cautari pe internet, este ca incap 3 placi grafice dual-slot in oricare din sistemele de mai sus. Chiar daca nu va fi disponibil in retail la noi in tara, cei interesati si-l vor putea comanda in curand online, Digital Storm promite ca vor putea fi achizitionate si din afara Statelor Unite. Pretul nu pare sa fie o problema atat de mare cum se intampla la alte sisteme.

EDIT: Se pare ca site-ul de unde am preluat informatia a facut cateva greseli in specificatii, asadar corectez si eu. Sistemul beneficiaza doar de un singur slot PCI Express, asadar este loc pentru o singura placa grafica. In concluzie sistemul are doar dimensiunile apropiate de cele ale unui console insa si un pret peste media PC-urilor de gaming.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: