Degetul mijlociu întârzie să apară pe iOS

Degetul mijlociu întârzie să apară pe iOS

Emoticonul cu degetul mijlociu, atât de popular pe WhatsApp, urmează să-și facă apariția și pe iOS, asta după ce Apple se asigură că totul este perfect.

Dacă ai un iPhone, probabil că deja ai observat faptul că tu nu poți trimite degetul mijlociu nimănui. Nu pentru că ai fi un politicos și jumătate, ci pentru că cei de la Apple nu ți-au oferit posibilitatea să-ți exprimi frustrările în mai puține cuvinte. Deși inițial emoticonul în cauză apărea sub forma unui pătrat și un semn de întrebare, atunci când îțo primeai de la un utilizator Android, acum acesta este vizibil în aplicația de mesaje. Din păcate, doar vizibil, nu și transmisibil. Adică tu, ca utilizator de iOS, nu poți trimite înapoi deja celebrul emoticon.

Potrivit celor de la Gizmodo, Apple nu s-a conformat noilor trenduri în materie de emoticoane deoarece au dorit ca acestea să fie perfecte, mai actualizate decât cele oferite de alte sisteme de operare. Când Apple va lansa versiunea 9.1 a sistemului lor de operare, acesta va include toate emoticoanele la care tânjesc pasionații acestora. Aici vorbim despre bacon, selfie, femeie însărcinată, Doamna Crăciun și multe altele.  Acesta este farmecul Apple, va oferi emoticoane de care numai utilizatorii săi se vor putea bucura, care nu au mai fost prezente pe alte sisteme de operare.

Așadar, așteptarea va mai dura până când degetul mijlociu va fi disponibil pe Apple. Odată cu lansarea iOS 9.0, vom primi doar niște steaguri în plus. Dar, de anul viitor, vom putea transmite insultele printr-un singur emoticon, fără să ne mai obosim să scriem cuvinte de ocară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: