De ce nu vă veţi putea cumpăra un Galaxy Note 5 în 2015?

De ce nu vă veţi putea cumpăra un Galaxy Note 5 în 2015?

La scurt timp după lansarea noilor Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 Edge+ au fost făcute publice detaliile de disponibilitate şi s-ar putea să nu vă încânte.

Într-o perioadă în care s-ar putea să fiţi destul de entuziasmaţi în legătură cu anunţul pe marginea celor două phableturi de top de la Samsung, s-ar putea ca aflarea condiţiilor în care veţi putea pune mâna pe unul să vă frustreze. Nu de alta, dar cel puţin când vine vorba de Galaxy Note 5, dacă vă aflaţi în Europa, sunt şanse mari să fie imposibil să-l puteţi achiziţiona până la finele lui 2015. Din câte se pare, excepţia majoră de la regulă este reprezentată de internauţii din Statele Unite şi Canada, care vor putea pune mâna fără probleme pe un astfel de dispozitiv în doar câteva săptămâni. Acelaşi lucru este valabil şi pentru asiatici. Anunţul vine chiar de la Samsung.

Într-o notă mai optimistă, aflăm că situaţia este complet diferită cu supradimensionatul Galaxy S6 Edge+. Precomenzile pentru el vor începe în câteva săptămâni, iar începând cu luna viitoare va fi disponibil la operatorii voştri favoriţi, indiferent unde aflaţi.

Astfel de decizii aparent agresive faţă de utilizatori, în realitate sunt ancorate într-o perioadă financiară dezastruoasă pentru sud coreeni. De fapt, ei sunt pur şi simplu precauţi, încercând să-şi formeze o imagine clară despre numărul cererilor pe marginea unui dispozitiv. Astfel, vor evita producţia de unităţi superfluu fară nici un fel fel de cerere.

Concluzia este una cât se poate de simplă. Dacă vreţi să puneţi mâna pe un asemenea telefon, veţi fi nevoiţi să apelaţi la canale neoficiale de achiziţie. Eventual, veţi putea să rugaţi un prieten care merge în SUA sau în China să vă cumpere un Galaxy Note 5.