Motorola dezamăgește clienții: un telefon lansat în 2015 nu primește Android 6.0

Motorola dezamăgește clienții: un telefon lansat în 2015 nu primește Android 6.0

Să cumperi un telefon lansat în 2015 (cu promisiunea că vei avea parte de actualizări) și să nu ai parte de un sistem de operare lansat peste doar șapte luni, asta înseamnă să fii păcălit.

În urmă cu aproximativ 24 de ore, prin intermediul unei postări pe blogul oficial, cei de la Motorola au anunțat telefoanele care vor fi actualizate cu cel mai nou sistem de operare de la Google. Aceasta i-a luat prin surprindere probabil pe majoritatea clienților companiei, care se așteptau ca numeroase modele să fie actualizate.

În schimb, avem parte de o listă care nu exclude nu numai toate versiunile din Statele Unite ale modelului Moto X din 2014, ci și a treia generație de Moto E, lansată în 2015. Telefoanele Motorola care vor primi upgrade-ul sunt următoarele: Moto X Pure Edition 2015, Moto X Style 2015, Moto X Play 2015, Moto G 2015, Moto X Pure Edition 2014 în Statele Unite, Moto X 2014 în America Latină, Europa și Asia, Moto G 2014, DROID Turbo, Moto MAXX 2014, Moto Turbo 2014 și Nexus 6.

Dacă dețineți un Moto E (2015), atunci probabil vă amintiți că unul dintre aspectele asupra cărora producătorii au insistat cel mai mult a fost software-ul. Mai exact, acești au susținut că telefonul va avea parte de actualizări pentru o lungă perioadă de timp. ”Iar în timp ce alte telefoane din această categorie nu suportă update-uri întotdeauna, noi nu vom uita de tine și ne vom asigura că Moto E-ul tău va fi actualizat”, declara managerul de marketing pentru Moto E în februarie, după cum ne amintește site-ul Android Police.

Citește și: