De ce este atât de urâtă carcasa Apple cu baterie suplimentară

De ce este atât de urâtă carcasa Apple cu baterie suplimentară

Cei de la Apple nu ies de multe ori în lumina reflectoarelor pentru un design neinspirat, dar noua carcasă de iPhone 6 cu baterie suplimentară e ușor de criticat.

După foarte mulți ani în care un număr semnificativ de companii v-au oferit baterii suplimentare de iPhone sub formă de carcase, inginerii Apple au decis să ia această sarcină în propriile mâini. Din păcate, deși gadgetul rezultat din acest efort are niște performanțe impresionante, printre care se numără 25 de ore de conversații suplimentare la telefon, designul produsului este cel puțin ciudat. Cu alte cuvinte, nimeni nu s-ar fi așteptat ca Apple să lanseze o carcasă de iPhone care în spate are o umflătură semnificativă. Unde sunt liniile simetrice și atenția la detalii pentru care departamentul de design al companiei condus de Sir Jony Ive a devenit renumit?

Ideea de bază este cât se poate de simplă. Foarte multe publicații online au criticat la unison designul neinspirat al acestui produs Apple care ar fi trebuit să ne lase cu gura căscată și să reprezinte o amenințare serioasă pentru companii gen Mophie. Dezamăgirea fanilor de produse Apple a luat o amploare atât de mare încât CEO-ul companiei americane a simțit nevoia să dea o declarație prin care să justifice trăsăturile produsului.

În mod evident, există un motiv pentru designul neobișnuit al Apple Smart Battery Case, dar acesta s-ar putea să nu vă mulțumească. ,,Dacă faci acest produs solid în întregime, pentru a-l monta, îți vei da seama că este foarte dificil să-l pui și să-l dai jos.” Ideea din spatele acestei afirmații este că majoritatea carcaselor de iPhone cu baterii suplimentare sunt realizate în întregime dintr-un material solid, particularitate care se reflectă într-o dificultate sporită la instalare și îndepărtare. În cazul acestei carcase create de Apple, pentru că părțile inferioare și superioare ale produsului sunt din silicon, câștigați un volum semnificativ de flexibilitate în cazul acelorași operațiuni.

În altă ordine de idei, cred totuși că putea să arate mai bine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: