De acum, poți face streaming de jocuri de pe PS4 pe PC


Dacă vă doreați de mult să vă jucați jocuri de PS4 pe PC prin streaming, există o soluție neoficială pentru asta în care puteți investi.

Scenariul este cât se poate de simplu. Voi vreți să jucați pe PlayStation, dar altcineva vrea să vadă știrile pe respectivul televizor. Dacă mai aveți un TV în casă, ați putea muta consola pe acela. Dacă aveți însă un computer și o rețea performantă, nu ar fi oare mai bine să faceți streaming de pe PS4 pe PC și să vă jucați în continuare? Răspunsul evident este DA. Din păcate, până la această oră, nu exista nici o soluție care să faciliteze această operațiune. Situația era cu atât mai frustrantă cu cât utilizatorii de Xbox One pot face de mult timp același lucru folosind un PC sau o tabletă care rulează Windows 10.

Singurul scenariu oficial în care puteți face streaming la un joc de pe PlayStation 4 este să folosiți un PS Vita. De acum însă, există o soluție neoficială prin care puteți face streaming de jocuri de pe PS4 pe PC creată de un dezvoltator ce preferă să se ascundă în spatele pseudonominului Twisted. Aplicația cu pricina este intitulată Remote PC Play, iar principiu pe care funcționează nu este foarte complex. Practic, vă păcălește consola din sufragerie că PC-ul vostru este un dispozitiv oficial de gaming de la distanță.

Singura problemă, dacă o putem numi așa, este că Remote PC Play nu este un utilitar gratuit. În schimb, vă va costa 10 dolari. Pe blogul oficial al dezvoltatorului, acesta explică foarte clar de ce a decis să adopte acest sistem de comercializare, iar motivul este cât se poate de plauzibil. ,,Aș vrea să lucrez full-time la acest proiect, adăugând funcții noi, făcându-l mai stabil și portându-l pe alte platforme, particularități pe care știu că mulți dintre voi și le doresc. Singurul mod în care pot face asta este să vă taxez pentru aplicație, deși toate proiectele mele anterioare au fost gratuit și nu-mi doresc acest lucru, din păcate este singurul mod prin care pot acoperi costurile de a trăi.” 

Pentru a vedea dacă sunteți convinși de eforturile lui Twisted când vine vorba de streaming de pe PS4 pe PC, vizionați clipul de mai sus și vizitați-i blogul pentru a afla cum puteți intra în posesia aplicației.

06:54 25.11.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video