Xbox One s-a vândut mai bine decât PS4 în octombrie

Xbox One s-a vândut mai bine decât PS4 în octombrie

Pe parcursul lunii trecute, Xbox One a reușit să depășească PlayStation 4 în materie de vânzări.

Luna octombrie a fost una foarte bună pentru cei de la Microsoft în ceea ce privește consolele. Pentru prima oară după mult timp, Xbox One s-a vândut mai bine decât dispozitivul celor de la Sony. După cum spun cei de la Engadget, acest lucru s-ar datora în mare parte noului Halo 5. Jocul a reușit o performanță importantă, devenind cel mai bine vândut joc al lunii octombrie. Deși nu putem nega faptul că Halo 5 a contribuit în mod important la această victorie a consolei Microsoft, există și câteva alte aspecte pe care trebuie să le luăm în considerare.

În primul rând, Microsoft a publicat de curând o listă cu 104 jocuri de Xbox 360 care vor rula și pe Xbox One. Printre cele 104 jocuri găsim titluri precum Assassin’s Creed 2, Fallout 3 sau Mass Effect, însă nu și altele mai noi precum Fallout: New Vegas, Assassin’s Creed Brotherhood sau Mass Effect 2. Se pare că Microsoft s-a concentrat pentru moment asupra jocurilor mai vechi. Acesta a fost probabil un motiv suficient de bun pentru a-o convinge pe mulți să facă treacă de la Xbox 360 la Xbox One.

De asemenea, compania din Redmond a lansat și noua consolă Xbox One Elite, cu un hard-disk de 1TB SSHD și un controller de excepție, pe care îl puteți precomanda de aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: