Cumpără-ți un OnePlus 2 fără invitație pentru doar o oră

Cumpără-ți un OnePlus 2 fără invitație pentru doar o oră

Doritorii de smartphone-uri exclusiviste vor avea posibilitatea în câteva zile să pună mâna pe un OnePlus 2, care în mod normal se vinde doar pe invitație.

Cei de la OnePlus, cu toate că nu lansează smartphone-uri revoluționare, au făcut o treabă foarte bună în a-și înconjura dispozitivele într-o aură exclusivistă datorită modului un pic ciudat în care puteți pune mâna pe unul. În definitiv, prea puține terminale nu se vând în magazine sau prin operatori de telefonie, ci doar online. Iar  dintre acelea, aproape nici unul nu se vinde pe bază de invitație. Cu toate acestea, pentru că sistemul a funcționat foarte bine în contextul lansării primului OnePlus One, producătorii l-au lansat folosit și la OnePlus 2. Astfel, un smartphone lansat deja de câteva luni nu este foarte popular sau des întâlnit, deși include câteva particularități care îl fac mai special, inclusiv carcasa de lemn pe care care o puteți vedea în imaginea de mai jos.

Revenind însă la excepția de la regulă din titlu, dacă aveți o fantezia cu OnePlus 2, chiar dacă aveți o sută de alte opțiuni lansate doar anul ăsta, aveți noroc. Luni, pe data de 12 octombrie, timp de o oră, veți putea cumpăra unul ca pe orice alt bun achiziționat online. Respectiva oră este însă foarte importantă. ,,Vânzări deschise. Se întâmplă! Fără invitații timp de o oră! 12 octombrie” Conform celor de la OnePlus, în țările asiatice, respectiva oră va fi între 12:00 și 13:00 HKT. Europenii vor fi privilegiații între 12:00 și 13:00 CEST, iar dacă luni vă veți afla pe continentul american, cele 60 de minute cheie vor avea loc între 12:00 și 13:00 PDT.

Pentru că ar fi fost absurd, din câte se pare, să comandați 10 sau 20 de telefoane, e important de reținut că doar 2 terminale pot fi comandate de o persoană. Din fericire, nu s-a menționat nici o limită la numărul de comenzi pe care îl poate face o persoană în acel răstimp, dacă va găsi ,,linia liberă”.

open_announcement_oneplus2

Citește și: