OnePlus ar putea anunța un nou telefon în curând

OnePlus ar putea anunța un nou telefon în curând

Următorul telefon al chinezilor de la OnePlus ar putea fi introdus în data de 12 octombrie.

În urmă cu câteva săptămâni, chinezii au lansat modelul OnePlus Two, pe care l-au poreclit ”2015 Flagship Killer”. După cum susțin, însă, numeroase publicații, OnePlus Two are parte de câteva minusuri importante care nu ar putea face din el un concurent pentru cele mai importante vârfuri de gamă. La foarte puțin timp după anunțul acestuia, au început să apară zvonuri în legătură cu un nou dispozitiv OnePlus. Acum, însă, zvonurile par a fi confirmate de invitațiile trimise de chinezi pentru un eveniment care va avea loc în 12 octombrie.

După cum s-a scris în acest articol, despre OnePlus X. Acesta a ajuns pe Internet, pe rețeaua socială Weibo, sub forma unor randări de presă. Cel mai important detaliu care poate fi observat în imagini este camera dublă de pe spatele dispozitivului. Nu ne putem da exact seama de dimensiunile dispozitivului, dar s-ar putea să aibă undeva la 5 inch. Sub camere este un bliț dublu, dar și un senzor de amprente. La modelul OnePlus Two, acesta este incorporat în butonul de Home, care la X a dispărut complet, fiind înlocuit, cel mai probabil, de butoane software.

De asemenea, cei de la Android Central susțin că ar putea fi, însă, vorba despre un One Plus Mini. Acesta ar urma să beneficieze de un ecran de 5 inci și de un procesor MediaTek Helio X10. Mai mult decât atât, designul folosit în cazul invitației sugerează că am putea avea de-a face și cu o brățară pentru fitness, însă toate acestea sunt doar zvonuri pentru moment.

Citește și:
Etichete: