Cum va arăta Android 5.0 Lollipop pe Samsung Galaxy S4

Cum va arăta Android 5.0 Lollipop pe Samsung Galaxy S4

Android 5.0 Lollipop pentru Samsung Galaxy S4 ar trebui să ajungă undeva până la finalul primăverii, dar există deja informații și poze neoficiale cu acesta.

Samsung Galaxy S4 a fost lansat în primă jumătate a anului 2013 și încă are un hardware rezonabil. Ecranul e full HD, procesorul are patru sau opt nuclee, depinde de versiune, iar conectivitatea este 4G pentru unele. De asemenea, memoria RAM este de 2GB, iar Android 5.0 Lollipop ar trebui să ruleze decent pe el, chiar și cu interfața TouchWiz.

Versiunea Google Play Edition pentru Galaxy S4 este deja disponibilă, dar Samsung a trebuit să pregătească versiunea cu interfața proprie. Dacă ești familiarizat deja cu TouchWiz și cu filosofia de design a Samsung, atunci Android 5.0 Lollipop nu o să ți se pară prea diferit, deși sunt noutăți de care te vei bucura cel puțin la nivel vizual. Sunt rearanjate câteva meniuri, cum ar fi cel de notificări care glisează peste ecran într-un mod similar celui din versiunea stock și cel de setări în care meniurile sunt dispuse pe orizontală. De asemenea, toate aplicațiile Samsung – Dialer, Mesaje, Calendar, Mail, Task Manager și Ceas – au fost redesenate în concordanță cu Lollipop și Material Design.

Totuși, cel mai curând va veni versiunea pentru Galaxy S5, Note 4 și Note Edge, iar mai apoi pentru Galaxy S4, Note 3 și alte dispozitive ale companiei. Mai jos este o galerie foto cu imagini neoficiale (via PhoneArena) cu Android 5.0 Lollipop pe Galaxy S4. Schimbarea nu e radicală, dar cu siguranță este binevenită măcar la nivel vizual. Despre Galaxy S5 cu Lollipop poți afla mai multe aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: