Cum transformaţi un LG G Watch R în LG Watch Urbane folosind şmirghel

Cum transformaţi un LG G Watch R în LG Watch Urbane folosind şmirghel

Cu toate că a implicat un grad semnificativ de inconştienţă, un internaut a folosit şmirghel pentru a transforma un în LG Watch Urbane.

După ce Motorola a dat lovitura cu Moto 360, cei de la LG au fost printre primii care au lansat un smartwatch cu faţa rotundă ce ne aduce aminte de un ceas clasic şi putea fi purtat în orice context. Rezultatul acelei iniţiative purta numele LG G Watch R. Urmaşul său, în haine mai lucioase şi cu un aspect orientat spre business a venit câteva luni mai târziu şi se ascunde în spatele titlului de LG Watch Urbane.

Cele două modele au multe în comun estetic, deşi G Watch R este la bază gri metalic închis, iar una dintre versiunile de este argintie. Pentru a face transformarea de la un model la altul, un internaut cu numele Anthony B a detaliat pe forumul Android Wear Community Google+ etapele prin care a trecut. În principiu, întreaga procedură s-a reflectat în utilizarea de şmirghel pentru a raşcheta vopseaua închisă de pe întreaga carcasă a ceasului, inclusiv de pe curea. Singura zonă închisă la culoare care a rămas este cadranul, pe motiv că era prea apropiat de display şi riscul unei defecţiuni ar fi fost prea mare.

Dintr-un punct de vedere, rezultatul este spectaculos, fie el şi un pic inconştient. Nu mai rămâne decât ca Anthony B să-şi finiseze lucrarea cu un şmirghel mai fin şi, eventual, să folosească o substanţă pentru polişarea micilor imperfecţiuni. Nu ştiu de ce, dar transformarea unui gadget vechi într-unul nou prin metode barbare îmi aduce aminte de momentele din copilărie în care foloseam ojă pentru a transforma o maşinuţă veche într-un nouă.

lg g-watch-r-479x640

Citește și: