Cum poţi levita precum un supererou cu placa Lexus Slide [VIDEO]

, 19 Iul, 12:18

Ţi-l aminteşti pe Silver Surfer, băiatul rău despre care am aflat, în Rise of The Silver Surfer că de fapt nu e atât de rău? Cu siguranţă ţi-ai dorit, măcar o dată, să poţi călători prin Univers la fel cum o face el cu placa sa intergalactică.

Ei bine, visul tău e ceva mai aproape de a deveni realitate. Cei de la Lexus au prezentat anul acesta o placă Slide care pluteşte şi pare a fi desprinsă dintr-un film SF sau un viitor high-tech. Lexus nu a dezvăluit prea multe detalii, sugerând doar că tehnologia Slide este reală şi că levitarea este datorată abilităţii plăcii de a realiza o mişcare liberă, fără frecare, cu ajutorul forţelor magnetice, potrivit Science Alert.

Placa va putea fi folosită, cel mai probabil, doar pe anumite piste, realizate din metal, dar asta nu o va face mai puţin grozavă. Compania a publicat acum o nouă înregistrare în care placa este testată de skateboarderul profesionist Ross McGouran. Nu putem decât să spunem că îţi vei dori să fii în locul lui.

 

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail