Cum îți poți folosi câinele ca să ”agăți” în această aplicație

Cum îți poți folosi câinele ca să ”agăți” în această aplicație
11:00 21.06.2015

Asta mai lipsea: o construită în jurul câinilor şi posesorilor de căini. Din păcate, aceasta există şi are numele de Tindog.

Aţi folosit vreodată Tinder, din interes sau din curiozitate? Ideea aplicaţiei este incredibil de simplă, de aici şi nivelul de popularitate foarte mare.

Nu trebuie decât şi să asociaţi o imagine respectivului cont pentru a începe să căutaţi un partener sau parteneră de dialog. Pentru a vă manifesta interesul sau dezinteresul pentru o persoană, este suficient să faceţi un gest de swipe cu degetul pe ecran spre dreapta sau spre stânga.

Dacă s-a nimerit ca atât voi cât şi persoana de la capătul celălalt al firului să faceţi mişcarea aprobatoare spre dreapta, veţi putea începe o conversaţie prin mesaje.

Exact aceeaşi reţetă a fost aplicată zilele trecute în Tindog, o nouă aplicaţie gratuită pe care o puteţi descărca din Apple AppStore sau Google Play. În teorie, aceasta a plecat de la ideea găsirii unui partener de joacă pentru câinele sau căinii voştri. În practică, aceasta întruchipează cea mi bună metodă de agăţat pentru iubitorii de căini. Cu cât aveţi o imagine mai sexy cu un căţel în braţe, cu atât rata de succes la care vă expuneţi este mai mare.

Foarte multe persoane sunt de părere că dragostea pentru căini este esenţială pentru o personalitate pozitivă şi optimistă. Dacă împărtăşiţi aceleaşi principii, nu ezitaţi să vă înscrieţi pe Tindog. Următoarea persoană importantă din viaţa voastră poate fi găsită la doar un swipe distanţă. Apropo, dacă imaginea de mai sus poate fi clasificată ca o descriere relevantă pentru aplicaţie, ar fi drăguţ să vă alegeţi următoare întâlnire pornind de o specie similară de câine cu cea pe care o aveţi deja.

tindog pic