Cinci dintre cele mai bune jocuri de Paște: Cum să nu te plictisești în weekend

Cinci dintre cele mai bune jocuri de Paște: Cum să nu te plictisești în weekend

Pentru ca Sărbătorile de Paște să fie cât mai reușite, Playtech vă prezintă cinci jocuri care vă vor ține ocupați pe tot parcursul weekend-ului.

Paștele aproape a sosit, iar pentru mulți dintre noi, asta înseamnă un weekend petrecut acasă alături de familie. Este o perioada relaxantă și plăcută, într-adevăr, dar întotdeauna se poate și mai bine. De aceea, Playtech vă prezintă o scurtă listă cu jocurile care vă vor ține ocupați pe parcursul următoarelor trei zile și care vă vor face Sărbătorile mai frumoase.

Cele mai bune jocuri de Paște

Osmos HD este un joc pe care l-am mai întâlnit pe PC-uri înainte. Pornești prin a controla o amibă relativ mică într-un spațiu relativ mare, plic cu indivizi mai mici, dar și cu unii mult mai mari decât tine. Scopul tău este de a te deplasa prin vas, mâncându-i pe cei mai mici ca tine. Cu fiecare individ consumat, devii mai mare. Problema este că pentru a se deplasa, celula pe care o controlezi trebuie să elimine substanțe din ea, iar de fiecare dată când face acest lucru, devine puțin mai mică. Astfel, există riscul, dacă nu sunteți atenți, de a deveni mai mic decât celula pe care vreți să o mâncați, chiar în drumul către ea. Osmos HD poate fi descărcat de pe Google Play, dar și de pe App Store.

Dark Echo a avut parte de numeroase review-uri pozitive, fiind considerat unul dintre cele mai înspăimântătoare jocuri pe care le puteți descărca de pe internet. În Dark Echo, nu vă veți putea baza pe niciun alt simț în afara auzului. Acesta va fi cel care vă va ghida pe diverse holuri, prin râuri până la obiectivele finale. Pe parcurs, veși avea de-a face, însă și cu diverse creaturi care vor auzi fiecare zgomot mai tare pe care îl veți face. Dacă vă dați de gol, va trebui să fugiți de acestea pentru a nu fi omorât. Dark Echo este disponibil atât pe Google Play Store, cât și pe App Store.

”A long time ago, in a galaxy far, far away….” și apoi legendarul intro marca Star Wars. Mi-a mai fost dat să văd așa ceva pe mobil, însă parcă niciodată nu am fost la fel de impresionat precum am fost când am pornit pentru prima oară Star Wars: Knights of the Old Republic. Legendarul RPG produs de BioWare a apărut în urmă cu o lună pe Android, iar legiunile de fani ai popularei serii create de Geroge Lucas au jubilat. Vestea că unul dintre cele mai de seamă jocuri poate este acum disponibil pe Google Play Store, dar și pe App Store.

Trebuie să recunoaștem: nordicii au un stil aparte când vine vorba de crearea de jocuri. Aceștia reușesc să inducă o atmosferă interesantă în fiecare joc pe care îl creează, oarecum sumbră, dar și plăcută în același timp. Badland, disponibil atât pentru Android, cât și pentru iOS și Windows Phone, nu face excepție de la această regulă. ”Clonele” pe care le controlezi sunt niște creaturi ciudate, mediul în care se desfășoară jocul este foarte dificil, iar la fiecare pas sunt alte obstacole, a căror depășire necesită de foarte multe ori sacrificarea unor ”clone”.

Despre jocurile din seria The Room deja s-a vorbit foarte mult, iar review-uril au fost aproape în totalitate pozitive. Pe lângă noile mistere pe care va trebui să le rezolvați, The Room Two vine și cu o grafică îmbunătățită față de predecesorul său. La fel ca înainte, jocul vă va plasa la început într-o cameră unde veți avea acces la o cutie ornată. După ce o deschideți, misterele se vor ține lanț, iar toate elementele pe care le veți investiga au legătură între ele. Jocul poate fi descărcat de pe Play Store și de pe App Store.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: