18 dec. 2013 | 10:50

Apple: Top cele mai populare aplicaţii, albume şi artişti în 2013

ACTUALITATE
Apple: Top cele mai populare aplicaţii, albume şi artişti în 2013

Sfârştiul de an este perioada perfectă pentru clasamente şi concluzii, motiv pentru care a publicat top cele mai populare aplicaţii, albume şi artişti în 2013.

Apple Top 10 iTunes AppStore Muzica Aplicatii

Cu două dintre cele mai populare magazine virtuale sub centură, Apple este cea mai potrivită autoritate pentru a ne atrage atenţia asupra celor mai populare aplicaţii, formaţii, melodii şi albume. În plus, într-un clasament separat, aceeaşi entitate stabileşte pe nişte criterii subiective cele mai bune aplicaţii împărţite pe diferite categorii. Sub forma unor premii virtuale, astfel de distincţii sunt foarte importante pentru diverşii dezvoltatori.

Jocul anului pe este Ridiculous Fishing: A Tale of Redemption by Vlambeer. Jocul anului pe iPad este Frogland’s Badland. Distincţia iPad App of The Year merge la Disney Animated. O aplicaţie dedicată învăţării de limbi străine, Duolingo primeşte premiul pentru aplicaţia anului pe iPhone.

La capitolul vânzări, Candy Crush Saga a obţinut aproape tot ce putea obţine. Este cea mai descărcată aplicaţie gratuită pe iPhone şi pe iPad şi cea mai descărcată aplicaţie contra cost pe iPad. Minecraft este cea mai descărcată aplicaţie contra cost pe iPhone. În top cele mai populare aplicaţii gratuite s-au mai aflat Vine, Snapchat, Pandora Radio, editorul foto Afterlight şi Sleep Cycle.

Artistul anului pe iTunes a fost Justin Timberlake. Albumul anului a mers la Macklemore şi Ryan Lewis. Titlul de cântecul anului a fost adjudecat de Royals de la Lorde. La capitolul seriale, premiile cele mai importante au ajuns la Breaking Bad şi Scandal. În ceea ce priveşte reality show-urile, Duck Dinasty se pare că merită toată atenţia.

Dacă eraţi în pană de lectură, pe iBooks, romanul anului a fost Tenth of December scris de George Saunders. La secţiunea non-ficţiune, acelaşi titlu a mers la One Summer de Bill Bryson. Pentru că pe iBooks se găsesc şi nişte cărţi interactive destul de spectaculoase, la acest capitol premiul s-a dus la Breaking Bad.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele