Apple are o soluţie pentru problema mesajului care afectează iPhone

Apple are o soluţie pentru problema mesajului care afectează iPhone

De câteva zile a început să fie detaliată online a utilizatorilor de iPhone. Abia acum Apple a decis să ofere o soluţie oficială.

Dacă aţi stat pe internet în această săptămână, aţi aflat cu siguranţă de faimosul mesaj care vă pune . Ilustrat în imaginea de mai sus, acest SMS, în cazul în care îl veţi recepţiona, vă va bloca telefonul, doar pentru ca în scurt timp să-l închidă şi la scurt timp să-l redeschidă. Nu a fost găsit un motiv plauzibil pentru care asocierea de caractere neobişnuită să provoace atât de multe pagube, dar măcar cei de la Apple au recunoscut oficial problema.

Până va remedia permanent situaţia neplăcută, gigantul din Cupertino a făcut public, printr-o pagină dedicată de suport, un truc la care puteţi apela dacă vreţi ca telefonul vostru să nu se închidă la primirea textului maliţios. În câteva cuvinte, secretul este să nu mai deschideţi mesajul în mod obişnuit. Alternativă este o rugaţi pe Siri să vă citească mesajele necitite ,,Read Unread Messages”.

Următorul pas este, tot printr-o comandă vocală, să apelaţi la Siri pentru a răspunde la SMS. După aceşti paşi, fără alte artificii suplimentare, puteţi porni fără probleme aplicaţia Mesaje.

Ca o măsură preventivă, Apple vă recomandă călduros să ştergeţi întreaga conversaţie ce conţine mesajul răuvoitor. În cel mai rău caz, ţineţi apăsat degetul pe respectivul SMS, apăsaţi pe More şi ştergeţi-l din fluxul discuţiei.

apple ios mesaje iphone

 

Citește și: