10 mart. 2015 | 08:33

Chinezii de la Oppo pregătesc un smartwatch superb

ACTUALITATE
Chinezii de la Oppo pregătesc un smartwatch superb

Săptămâna trecută, Huawei a lansat un smartwatch extraordinar. Acum Oppo, o altă companie din China, pregătește un ceas inteligent cu Android Wear.

Lansarea Apple Watch a avut loc ieri seară, dar compania din Cupertino va avea competitori serioși pe această piață. Samsung, LG și Sony au deja numeroase modele de ceasuri, iar Moto 360 a fost foarte bine primit atât de public, cât și de presa de specialitate.

Dar și companiile chinezești vor să se facă recunoscute pe piața smartwatch-urilor și nu cum au făcut-o până acum în cazul smartphone-urilor, cu ”replici” ieftine, ci cu ceasuri frumoase cu aspect premium.

Huawei a dovedit-o la MWC 2015, iar acum vedem imagini neoficiale pregătite de chinezii de la Oppo.

Ceasul Oppo va rula Android Wear și va avea un design metalic, elegant, un cadran rotund și curea din piele. ”Ciudățenia” la ceasul Oppo o reprezintă cele trei butoane de pe margine. Celelalte modele cu Android Wear au un singur buton și rămâne de văzut ce funcții vor îndeplini celelalte două.

Fotografia cu ceasul Oppo a fost publicată pe Twitter de pe contul @Leaksfly și mai aflăm că ceasul ar putea veni cu o tehnologie de încărcare rapidă.

Totuși, nu mai știm alte specificații și nici prețul cu care ceasul Oppo va ajunge pe piață. Este, de asemenea, posibil ca smartwatch-ul să fie lansat numai în China, dar sperăm să putem pune mâna pe el.

oppo-watch-2