Google ne reamintește de posibilitățile oferite de Android Wear chiar înainte de lansarea Apple Watch

Google ne reamintește de posibilitățile oferite de Android Wear chiar înainte de lansarea Apple Watch

La mai puțin de o oră înainte de lansarea Apple Watch, Google a lansat un clip publicitar prin care își dorește să reamintească de existența și funcționalitățile Android Wear.

Sistemul de operare Android Wear a fost creat special de Google pentru a fi folosit special de către marile companii care vor să se avânte pe piața ceasurilor inteligente.

Până acum, am văzut modele rotunde (LG G Watch R) și pătrate (Asus Zenwatch), modele sport (Sony Smartwatch 3) și elegante (Moto 360), modele de lux (Huawei Watch) și modele cu funcționalități extinse (LG Urbane).

Exact despre asta este vorba și în clipul publicat de Google. Cu alte cuvinte, cu toate că Apple Watch va oferi foarte multe opțiuni de persoanlizare, gama de posibilități va fi mereu mai redusă decât cea oferită de Android Wear.

Videoclipul face parte din campania ”Be Together. Not the Same”, lansată odată cu Android 5.0 Lollipop, în octombrie 2014. În afara faptului că a fost prezentat chiar înainte de lansarea Apple Watch, anunțul nu are nimic special.

Îl puteți urmări mai jos.

.