Chinezii de la OnePlus au început să dezvolte aplicații

După ce au făcut valuri în industria smartphone-urilor cu creații precum OnePlus One și OnePlus 2, cei de la OnePlus și-au lansat prima lor aplicație, Reflexion.

Este foarte puțin probabil să asociați brandul OnePlus cu aplicații de mobil, dar dacă eforturile ulterioare vor fi similare cu Reflexion, s-ar putea ca echipa de ingineri ai companiei să nu se priceapă doar la smartphone-uri.

La doar câteva zile după ce OnePlus X a fost lansat oficial, a fost evident că asiatici fac o treabă foarte bună în a calcula un raport preț / performanță imbatabil. Acum însă, aceeași companie vrea să vă atragă cu o aplicație foto pentru creat niște colaje surprinzător de atrăgătoare. Intitulată Reflexion, aceasta nu vine la pachet cu o idee revoluționară, dar modul în care respectivul concept este implementat, s-ar putea să vă surprindă. Înainte de Reflexion, Reflect făcea o treabă destul de bună în a oglindi fotografii pentru a le transforma în colaje.

Reflexion de la OnePlus este o nouă aplicație gratuită pentru iPhone și Android, ea poate fi descărcată din iTunes App Store și Google Play. Funcționalitatea ei este relativ simplă. După cum se poate vedea și în clipul de mai sus, folosind două fotografii, puteți crea un colaj format din triunghiuri, personalizând cu precizie destul de mare modul în care cadrele voastre se îmbină.

Punctul de start este reprezentat de două fotografii, dintre care una este imortalizată cu camera principală a telefonului vostru, iar cea de a doua cu camera frontală, pretată de obice pentru selfie-uri. Rezultatul final este un pic mai artistic decât imaginile pe care le vedeți în majoritate timpului pe Facebook, dar s-ar putea să încânte o anumită categorie de internauți care încearcă să iasă în evidență pe rețelele sociale.

11:30 02.11.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video