11 ian. 2015 | 10:05

CES 2015 – Prima clonă de Apple Watch costă doar 30 de dolari

ACTUALITATE
CES 2015 - Prima clonă de Apple Watch costă doar 30 de dolari

Deşi cei de la Apple vor lansa mai multe versiuni de  abia în câteva luni, o primă clonă şi-a făcut apariţia la CES 2015 şi pare incredibilă.

În ultimul an am fost asaltaţi de diverse modele de ceasuri inteligente provenite de la companii din ce în ce mai puternice din industrie. Cu toate acestea, mulţi aşteaptă cu interes să vadă materializată viziunea celor de la Apple pentru gadget purtabil. În teorie, este vehiculată data de 14 februarie pentru o eventuală lansare de Apple Watch. În practică, până atunci, avem deja parte de o clonă ce pare cât se poate de verosimilă.

Este un ceas inteligent produs de chinezii de la Hyperdon. Fără a arunca o privire foarte atentă la el, putem spune că arată bine. În momentul în care aducem în ecuaţie şi preţul de 30 de dolari, este evident că e incredibil. În definitiv, vorbim de un smartwatch care, pentru un ochi neantrenat, este identic cu ceea ce Apple va oferi cu câteva sute sau, în funcţie de materialele folosite, câteva mii de dolari.

Dispozitivul a fost zărit la CES 2015 de cei de la Mashable. Aceştia au şi cumpărat un exemplar pentru a se lămuri în legătura cu funcţionalitatea sa. Au fost uimiţi. La preţul infim de achiziţie, nu doar că este capabil să redea muzică, dar poate la fel de bine să primească şi să inițieze apeluri. Interfaţa, după cum se poate observa şi în aceste imagini, este similară cu cea oferită de Apple.

Deşi nu am găsit încă un magazin online care livrează acest ceas inteligent produs de Hyperdon în România, el este deja disponibil pentru achiziţie în SUA şi China.

Hyperdon clona Apple Watch 1

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele