CES 2015 – Pearl Compact Mirror e o baterie externă fashion

, 08 Ian, 15:00

Pearl Compact Mirror este dispozitivul perfect, deoarece vă încarcă telefonul, dar funcţionează şi ca oglindă.

Într-o piaţă saturată parcă de gadgeturi a căror utilitate este greu de înţeles, cineva s-a decis să lanseze o de buzunar aparent banală. Aparatul din imaginea de mai sus poartă numele de Pearl Compact Mirror şi este primul din lume de acest fel.

În definitiv, nu auziţi prea des informaţii despre o oglindă dotată cu o baterie internă pe care o puteţi folosi atunci când aţi rămas fără baterie la telefon sau tabletă. Practic, vă poate încărca orice dispozitiv cu port USB. În contextul în care este atât de subţire, aceasta este o abilitate foarte specială. În plus, prin dimensiunile şi designul său, e accesoriul perfect la orice ţinută. Să nu mai spunem că are şi o baterie internă de 3.000 mAh capabilă să încarce complet un iPhone 5s de două ori.

Iniţial a fost vorba de o campanie de finanţare pe Kickstarter care a reuşit să strângă 35.000 de dolari. Acum, a atins statutul de produs comercial disponibil. Pentru că nici partea de oglindă a ecuaţiei nu putea fi banală, pe lângă o oglindă normală mare, mai are o zonă cu o oglindă cu zoom 3x, dedicată momentul în care vreţi să analizaţi detaliile machiajului pe care îl purtaţi. Tot pentru analiza de detalii, în jurul oglinzii este amplasată o bandă cu LED-uri ce poate lumina foarte puternic atunci când vă machiaţi sau şi nu aveţi suficientă lumină.

Pearl Compact Mirror promite să reziste la peste 1.000 de încărcări înainte să scadă capacitatea acumulatorului intern, iar dacă vreţi să puneţi mâna pe una, contra sumei de 25 de dolari, puteţi opta între culorile roşu, argintiu şi auriu.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

3000 mAh cam greu sa incarce de 2 ori un Iphone, sa nu uitam ca se pierde mult prin transfer…

Eu mi-am luat una ca si un ruj de buze. E pe gold si „se asorteaza” ff bine cu iphone-ul meu. Va place?? http://easycharge.ro/baterii-externe/baterie-externa-anker-mini3200mah-2

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail