Oglinda, oglinjoara, cine este cea mai mare admiratoare Apple din tara?

Oglinda, oglinjoara, cine este cea mai mare admiratoare Apple din tara?

mirrorbook air

Cu totii stim ca femeile, in general, nu se dau in vant dupa ultimele aparitii in materie de gadget-uri, mai ales cand vine vorba de cadouri primite. Poate doar daca vorbim de vreun telefon alb, laptop roz, netbook turcoaz sau o camera foto rosie, pe care sa si le asorteze eventual la tinuta, incaltaminte sau poseta.

Cu toate acestea, device-urile Apple au prins destul de bine si in randul domnisoarelor, avand in vedere design-ul futurist si dimensiunile, de cele mai multe ori, minimaliste.

Va prezentam, asadar, ultima fita in materie de cadouri pentru o admiratoare inraita Apple: noul MirrorBook Air. Cu un design de invidiat si niste dimensiuni pe masura, noul „gadget” se califica fara indoiala pentru premiul de „Oglinda cu cea mai puternica personalitate”.

Cu alte cuvinte, acest accesoriu extrem de trendy trebuie sa faca parte din kitul de infrumusetare al oricarei dive care se respecta. Totodata, utilizarea lui in locuri publice va atrage fara indoiala admiratia si respectul trecatorilor.

Asadar, pentru fanii Apple si nu numai, site-ul w3shstore comercializeaza astfel de minunatii la pretul de aproximativ 20 de euro.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Apple MirrorBook/]

Sursa: Pocket-lint

 

Etichete: