CES 2015 – Lenovo intră pe piața dispozitivelor purtabile lansând prima brățară inteligentă

CES 2015 - Lenovo intră pe piața dispozitivelor purtabile lansând prima brățară inteligentă

Toate companiile mari au intrat pe piața dispozitivelor purtabile, iar Lenovo, al treilea cel mai mare producător de smartphone-uri, nu avea cum să ignore acest trend.

Chinezii de la Lenovo au decis, în sfârșit, să atace sectorul wearable, iar în cadrul CES 2015 irganizat în Las Vegas anul acesta, au prezentat prima lor brățară inteligentă. Deși unii probabil ar fi sceptici la prima vedere, brățara denumită Vibe Band VB10 are câteva caracteristici interesante care separă de majoritatea produselor de pe piață.

Brățara are un design interesant din metal, cu margini relativ groase. Curelele, însă, par a fi făcute dintr-un material de proastă calitate, acesta fiind principalul minus al lui Lenovo Vibe Band VB 10. Cel mai interesant aspect este ecranul de 1,4 inci E-Ink curbat cu o rezoluție de 296 x 128 de pixeli care poate afișa, printre altele, și notificări de pe telefonul dumneavoastră. Lenovo Vibe Band este compatibilă cu orice dispozitiv Android care rulează Android 4.4, sau o versiune mai recentă.

collage lenovo vibe band 1

Datorită ecranului E-Ink și rezoluției acestui, autonomia bateriei este una foarte bună, iar cei de la Lenovo susțin că aceasta poate atinge chiar 7 zile. Ca orice altă brățară inteligentă, Lenovo Vibe Band VB10 vă va măsura pașii, caloriile arse, distanța pe care o parcurgeți alergând și vă va monitoriza, de asemenea, somnul. Pentru a accesa diversele moduri unde sunt afișate acestea informații, este necesar să apăsați pe butonul situat pe margine.

Pentru reîncărcare, Lenovo Vibe Band VB10 are un port micro USB pe lateral. Brățara celor de la Lenovo va avea un preț echivalent cu aproximativ 80 de dolari, dar nu va fi disponibilă în Statele Unite.

FOTO feature Android Authority

Etichete: