FES Watch este primul ceas realizat integral dintr-un display e-Ink

De la cadran şi până la întreaga brăţară, acest dispozitiv cu numele de FES Watch este realizat integral dintr-un panou de tip e-Ink.

FES Watch e-ink

FES este prescurtarea de la Fashion Entertainments. În acelaşi timp, FES Watch este un gadget cum nu aţi mai întâlnit niciodată. Este atât de captivant prin simplitate şi abilităţi de personalizare, încât nici măcar nu vă mai interesează că nu vine cu dotări inteligente specifice un .

Nu este capabil să vă afişeze notificări de pe telefon, dar combinând feţele de ceas pe care le puteţi alege şi tipurile de brăţări personalizabile, veţi obţine în total 24 de combinaţii pentru . Deși nu îmi dau încă seama cum poate afişa şi data, nu doar ora, un lucru este sigur: datorită limitărilor, va beneficia de până la 2 luni departe de priză cu o simplă încărcare.

Aflat momentan în stadiu de proiect, realizatorii săi încearcă să obţină finanţare în cea de a doua sesiune de crowdfunding pe webiste-ul japonez dedicat dezvoltatorilor Makuake. În urma primei tentative din luna septembrie, a acestui an a reuşit să adune 23.000 de dolari. În partea a doua a proiectului, deşi va mai dura până este atins targetul în cele 98 de zile rămase pe platformă, este puţin probabil să nu se materializeze printr-un produs pe care să-l achiziţionaţi de oriunde.

Dacă scenariul din urmă va deveni realitate, ceasul va avea un preţ de achiziţie de 167 dolari şi este aproape imposibil să regretaţi cheltuiala. Singura problemă constă în faptul  că poate fi livrat, în mod exclusiv, doar în Japonia.

14:00 21.11.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video