CES 2015 – Galaxy E5 şi Galaxy E7 sunt cele mai noi smartphone-uri Samsung

CES 2015 -  Galaxy E5 şi Galaxy E7 sunt cele mai noi smartphone-uri Samsung

Deşi au promis că vor lansa mult mai puţine telefoane anul acesta, la CES 2015, cei de la Samsung au anunţat noile modele Galaxy E5 şi Galaxy E7.

Deşi profitul sud coreenilor s-a dus semnificativ în jos în 2014 faţă de anii anteriori, cei de la Samsung nu rezistă tentaţiei de a lansa noi modele de telefoane dintr-o gamă complet nouă. Este vorba de seria E, formată momentan din două dispozitive, Galaxy E5 şi Galaxy E7.

La prima vedere, acestea două noi telefoane reprezintă iteraţii mai ieftine ale seriei . Aparent, există informaţii cum că Samsung va înlocui complet seria de dispozitive cu astfel de aparate mai accesibile. Până când se confirmă sau se infirmă acele zvonuri, merită să avem în vedere câteva specificaţii tehnice.

Galaxy E5 este construit în jurul unui display Super AMOLED HD cu diagonala de 5 inci. Partea de procesare este o combinaţie dintre un SoC quad core la 1,2 GHz, 1,5GB RAM şi o memorie internă de 16GB. Există suport pentru microSD-uri, iar cele două camere au 8, respectiv 5 megapixeli. Autonomia acestui telefon va fi asigurată de un acumulator de 2400 mAh.

Galaxy E7 este un pic mai mare decât E5, cu un ecran HD de 5,5 inci. Dotările acestei variante includ un procesor quad core de 1,2 GHz, 2GB RAM şi două camere, de 13, respectiv 5 megapixeli. Bateria în acest caz este de 2950 mAh. Ambele vin cu suport pentru Dual-SIM-uri, rulează Android 4.4 KitKat şi au o grosime de doar 7,3 milimetri.

În prima etapă de propagare, noile Galaxy E5 şi Galaxy E7 vor fi disponibile în India, urmând ca, în funcţie de recepţie, să poată fi achiziţionate şi în alte colţuri ale mapamondului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: