Se confirmă existența unui display FullHD pentru Samsung A7, un model similar lui Galaxy Alpha

Se confirmă existența unui display FullHD pentru Samsung A7, un model similar lui Galaxy Alpha

Se spune că Samsung ar lucra la mai multe dispozitive similare lui Galaxy Alpha cel mai probabil cu o margine din aluminiu ca și acesta.

Samsung-Galaxy-A7-Alpha

Unul din aceste dispozitive ar fi Samsung Galaxy A7 și mulțumită unor fișiere de pe site-ul producătorului, informații nepublicate, se pare că unele din specificațiile acestui dispozitiv au fost confirmate. Informațiile respective spun că dispozitivul ar avea un ecran FullHD și un procesor ARMv8-A din generația celor cu 64 de biți. Din păcate nu se mai spun alte lucruri despre configurația telefonului cum ar fi cantitatea de memorie RAM, acumulator sau cameră foto. Totuși ținând cont de faptul că specificațiile tehnice ale unui produs sunt destul de strâns legate între ele putem presupune că e vorba de un ecran de minim 5 inci, dispozitivul va avea cel puțin 1.5 GB memorie RAM și un procesor cu o frecvență de minim 1.7 GHz cel mai probabil cu 4 nuclee.

Astfel Galaxy A7 ar putea fi cel puțin la fel de performant ca un Galaxy S4 însă mult mai arătos și cu siguranță mai rezistent datorită ramei din aluminiu. Nu se cunoaște o dată de lansare oficială sau presupusă pentru galaxy A7 însă zvonurile indică finalul lunii noiembrie al acestui an pentru aceste tipuri de anunțuri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: