CES 2015 – Dell Venue 8 7000 este cea mai subţire şi atrăgătoare tabletă din 2015

CES 2015 -  Dell Venue 8 7000 este cea mai subţire şi atrăgătoare tabletă din 2015

Anunţată în urmă cu câteva luni, abia acum este disponibilă pentru achiziţie din lume la acest moment, Dell Venue 8 7000.

Încărcată de tehnologii avansate într-un pachet atrăgător, noua tabletă a celor de la , pe lângă faptul că este cea mai subţire tabletă a momentului, ar putea fi şi cea mai deşteaptă.

În teorie, vorbim de o nouă tabletă cu o diagonală de 8 inci, surprinsă în denumirea produsului, cu un panou HiDPI. În practică, nu este nimic comun şi obişnuit în legătură cu acest produs.

Totuși, la 400 de dolari, aceasta este prima tabletă dotată cu sistemul de captură Intel RealSense format dintr-o cameră de 8 megapixeli şi alte două cu o rezoluţie nativă 720p. Cei trei senzori lucrează împreună pentru a imortaliza mai multe variaţii ale aceleiaşi scene cu scopul de a vă permite să faceţi focus ulterior pe o zonă de interes, similar cu Lytro.

Mai mult decât atât, puteţi aplica efecte diferite pe diverse zone ale imagini, deoarece la bază este vorba de capturi diferite comasate. Printr-un update OTA ce va fi lansat în curând, datorită informaţiei de adâncime din fiecare imagine, veţi putea măsura obiecte imortalizate.

La capitolul hardware, pe lângă faptul că are doar 6 milimetri grosime, mai puţin decât iPad Air 2, iPad mini 3 sau Galaxy Tab S, are şi un ecran de 8,4 inci cu o rezoluţie nativă de 2560 x 1600 pixeli. Tipul display-ului folosit este OLED cu unghiuri de vizibilitate ireproşabile şi culorii vii. Implicit vine cu 16GB spaţiu de stocare expandabili prin carduri microSDXC, iar în ceea ce priveşte conectica există atât variante doar cu WiFi, cât şi cu LTE.

Noua Dell Venue 8 7000 este deja disponibilă în SUA la 400 de dolari, dar ar trebui să ajungă în curând şi în România la aproximativ 400 de euro.

Citește și: