Dell Venue 8 7000 ar putea fi cea mai subţire tabletă din lume

Dell Venue 8 7000 ar putea fi cea mai subţire tabletă din lume

În fuga după superlative absolute în descriere, noul Venue 8 7000 ar putea fi cea mai subţire tabletă din lume la această oră.

Dell_Venue_8_7000

După ce ieri am detaliat un hibrid al companiei americane cu numele de , acelaşi sufix de 7000 îl vedem astăzi ataşat unei tablete cu un design de invidiat.

Se pare că cei de la Dell vor să facă valuri printre amatori de tablete odată cu lansarea creaţiei din imaginea de mai sus. Aceasta rulează Android, poartă numele de Dell Venue 8 7000 şi are doar 6 milimetri grosime. Cu toate acestea, nu vă invită sub nici o formă să faceţi un compromis la capitolul performanţă.

În spatele unui display OLED de înaltă rezoluţie, cu o diagonală de 8,4 inci, se află o configuraţie bazată pe componente Intel. Mai precis, este vorba de recent lansatul procesor Intel Atom Z3500 din familia Moorefield. Tot din laboratoarele Intel vine tehnologia RealSense ce se bazează pe o cameră 3D amplasată pe partea din faţă a tabletei. Această componentă poate interpreta gesturi realizate cu mâinile în aer într-un mod similar cu un controller Leap Motion.

La final, deşi nu ştim ce preţ de lansare va avea şi dacă vă apărea pe cu mult timp înaintea sărbătorilor de Crăciun, aş vrea să atrag atenţia asupra detaliului care mă încântă cel mai mult pe mine. Având în vedere că un iPad Air de 9,7 inci are o rezoluţie de 2048 x 1536 de pixeli, aş vrea să apreciaţi cum se cuvine rezoluţia nativă de 2560 x 1600 a acestei tablete Dell de 8,4 inci (rezoluție prezentă și pe Samsung Galaxy Note 10.1 sau Galaxy Note Pro 8.4).

Citește și: