25 feb. 2015 | 10:35

Cele mai noi imagini cu HTC One M9 prezintă aplicația camerei foto și selectorul de teme

ACTUALITATE
Cele mai noi imagini cu HTC One M9 prezintă aplicația camerei foto și selectorul de teme

Cu toate că nu a fost lansat încă oficial, toate detaliile despre iminentul au început să circule pe internet datorită @upleaks.

Deşi în teorie întreaga industrie face eforturi pentru a ascunde detaliile referitoare la iminentele vârfuri de gamă, în secolul internetului este aproape imposibil să mai ascunzi ceva de ochii lumii. Ultimii care au învăţat această lecţie sunt cei de la , ale căror clipuri de prezentare pentru noul HTC One M9 au început să circule ieri pe internet. În mod evident, nu a durat mult până când acestea au fost date jos, dar deja era prea târziu.

Ca urmare, datorită contului de Twitter @Upleaks aflăm că o mare parte din zvonurile recente referitoare la HTC One M9 sunt corecte. În locul camerei UltraPixel, pe spatele noului M9 vom găsi o cameră de 20 de megapixeli. Pentru selfie-uri în condiţii de lumină scăzută, veţi putea folosi camera frontală UltraPixel de 4 megapixeli. Sistemul audio impresionant, certificat Dolby Surround va veni sub forma a două difuzoare BoomSound poziţionate de o parte şi de alta a ecranului.

htc-one-m9-themes

În ceea ce priveşte actualizările de software, interfaţa Sense nu a fost modernizată radical pentru noul aparat. În schimb, au fost introduse câteva funcţii complet noi. Vor fi introduse pentru prima oară temele personalizabile, un widget pe ecran cu scurtături către diverse aplicaţii în funcţie de locaţia în care vă aflaţi şi un nou editor foto.

Acesta din urmă vă va oferi acces la efecte precum dublă-expunere şi vă va lăsa să partajaţi imagini cu un swipe simplu realizat cu trei degete. Singurul lucru pe care nu-l ştim cu siguranţă este procesorul, deşi e foarte probabil ca acesta să fie un Qualcomm Snapdragon 810. Pentru mai multe detalii, urmăriţi „Playtech“ pe 1 martie, când vom transmite în format livetext evenimentul HTC.

htc-one-m9-photo-editor

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele