Cele mai ieftine telefoane Microsoft: Lumia 435 și Lumia 532

Cele mai ieftine telefoane Microsoft: Lumia 435 și Lumia 532

Microsoft a lansat smartphone-urile Microsoft Lumia 435 şi Lumia 532, cele mai accesibile dispozitive Lumia de până acum.

Conform Microsoft, Lumia 435 şi Lumia 532 ar trebui să ofere un echilibru între caracteristici şi putere, în acelaşi timp aducând experienţele furnizate de Windows Phone 8.1 la noi niveluri de preţ. Dacă te întrebi ce poți face cu așa telefoane smart la prețuri mici, compania are câteva sugestii, conform comunicatului remis „Playtech“.

Poți citi, revizui, redacta şi partaja informații în mişcare prin intermediul suitei Microsoft Office preinstalată. Poți păstra fotografii și videoclipuri, care nu vor fi la o calitate foarte ridicată, direct în OneDrive, având la dispoziție 30GB de spațiu gratuit. De asemenea, dispozitivele includ Cortana (disponibil pe anumite piețe), asistentul virtual Microsoft, care anticipează nevoile utilizatorului şi oferă, în consecinţă, sugestii adecvate acestor nevoi.

Ca dotări tehnice, Lumia 435 are un ecran de 4 inci cu rezoluţie de 800 x 480 pixeli, procesor dual-core Qualcomm Snapdragon, 1GB de memorie RAM şi spațiu de stocare de 8GB (suport card microSD). Camera foto e de doi megapixeli, iar cea frontală VGA, e dual-SIM și are o baterie de 1.560 mAh. Lumia 532 e puțin mai bun. Ecranul, procesorul, cantitatea de memorie RAM și spațiul de stocare sunt aceleași. Are însă o cameră de cinci megapixeli și asta e singura dotare care îl poziționează mai sus.

Lumia-435
Microsoft Lumia 435.

 

Microsoft Lumia 532
Microsoft Lumia 532

Modelele Lumia 435 şi Lumia 532 vor începe să fie comercializate în februarie pe anumite pieţe cheie din Europa, APAC și IMEA. Preţurile pot varia în funcţie de piaţă şi de operator, dar este estimat a se situa în jurul valorii de 69 de euro înainte de taxe şi subvenţii pentru Lumia 435 şi în jurul valorii de 79 de euro înainte de taxe şi subvenţii pentru Lumia 532.

Citește și: