Cel mai performant smartphone HTC nu este pentru oricine

Cel mai performant smartphone HTC nu este pentru oricine

Zilele trecute cei de la HTC au lansat un smartphone dedicat, se pare, exclusiv pieţei din China. Acesta poartă numele de ME.

După ce la începutul acestui an HTC a anunţat în China două dispozitive de top, şi One E9+, compania taiwaneză şi-a completat colecţia de aparate disponibile în Asia cu noul One ME.

Ilustrat în imaginea de mai sus, acesta este cel mai nou vârf de gamă al producătorului. Deşi menţine majoritatea particularităţilor de design din dispozitive precum One E9+, configuraţia hardware reprezintă un upgrade important. În primul rând, se numără printre singurele smartphone-uri HTC cu cititor de amprentă. Pe lângă un sistem stereo BoomSound, pe partea din faţă a One ME se află o cameră UltraPIxel de 4 megapixeli. Pe partea din spate găsim o cameră impresionantă de 20 megapixeli cu bliţ dual LED. Întregul telefon este asamblat în jurul unui ecran Quad HD de 5,2 inci cu o rezoluţie nativă de 2560 x 1440. În retrospectivă, HTC nu mai comercializează nicăieri pe mapamond un gadget atât de mic cu o asemenea densitate de pixeli.

Pe lângă carcasa din policarbonat flancată de o ramă metalică, la interior, One ME ascunde un octa core MediaTek Helio X10 tactat la 2,2 GHz complementat de 3GB RAM. Este disponibil într-o versiune Dual SIM, are un modul Bluetooth 4.1 şi suportă trafic de date pe 4G LTE Cat 4 sau WiFi. Este preinstalat cu Android 5.0 Lollipop, dar interfaţa standard Android este mascată de Sense 7 UI. Memoria Internă de la HTC One Me este egală cu 32GB, iar în funcţie de preferinţă, veţi putea achiziţiona noul smartphone în Meteor Gray, Rose Gold sau Gold Sepia.

Cea mai mare variabilă în privinţa acestui telefon ţine de disponibilitate. Nu ştim la ce preţ se va comercializa şi nici dacă va putea fi cumpărat în afara Chinei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: