30 mai 2015 | 11:00

Cel mai nou Tomb Raider este disponibil gratuit pe mobile [VIDEO]

VIDEO
Cel mai nou Tomb Raider este disponibil gratuit pe mobile [VIDEO]

Lara Croft: Relic Run este numele celui mai nou episod din populara serie . În acelaşi timp, este un titlu free-to-play disponibil pe iOS şi Android.

Fanii jocurilor Tomb Raider se vor bucura să afle că, fără prea multe surle şi trâmbiţe, cei de la Square Enix au anunţat zilele trecute noul Relic Run.

Noul Tomb Raider nu are nici un fel de legătură cu mecanica de joc a vechilor titluri. Mai degrabă, este apropiat de Temple Run, dacă v-aţi jucat vreo versiune a acelui joc. Practic, alergaţi la infinit sau folosiţi diverse vehicule pentru a depăşi obstacole mai uşor sau mai dificil de înfruntat. Iniţial, Lara Croft Relic Run a fost lansat exclusiv în Olanda, pentru o perioadă de test. Pentru că au fost finisate mici probleme de stabilitate şi performanţă, acum îl puteţi descărca gratuit din AppStore şi Google Play.

O menţiune importantă pe care trebuie să o aveţi în vedere este că nu vă veţi putea juca Relic Run pe iPad 2, iPad mini, iPhone 4 sau iPhone 4S.

Pentru că va fi un titlu free-to-play, în diverse momente ale jocului, viaţa vă va fi mai uşoară dacă veţi investi bani reali în achiziţii in-app. Ar fi de preferat să evitaţi crearea unui astfel de precedent, dar nu vă va fi foarte uşor. În orice caz, dacă aveţi un pic de răbdare şi nu vă frustraţi uşor, din câte am înţeles, puteţi încheia poveste jocului şi fără să cheltuiţi vreun leu.

Per ansamblu, Lara Croft Relic Run ar trebui să rezoneze cu fanii Tomb Raider, dar pentru a vă asigura că nu pierdeţi timpul instalându-l degeaba, ar fi bine să urmăriţi trailer-ul de mai jos pentru a vă lămuri că e pe gustul vostru.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele