Tomb Raider 2, un joc de legendă, e disponibil pe iOS

Tomb Raider 2, un joc de legendă, e disponibil pe iOS

Un joc spectaculos, cu o lungă istorie pentru pasionaţii jocurilor de aventură, acelaşi Tomb Raider 2 a fost portat zilele trecute pe dispozitivele cu iOS.

tr2 tomb raider 2

În 1997, cei de la Square Enix îţi propuseseră să dea lovitura cu al doilea episod al popularei serii de aventură construită în jurul unui personaj feminin 3D foarte atrăgător. Atunci era vorba de 2. iar acum este vorba de exact acelaşi titlu doar că optimizat pentru iPhone sau iPad.

Nu va fi sub nici o formă unul dintre cele mai arătoase jocuri de iOS, cum nu a fost de altfel nici când s-a lansat prima oară pe PC şi consolele vremii. Va reproduce însă foarte fidel experienţa originală, iar în unele contexte acesta este cel mai important. În definitiv, vă ajută să retrăiţi nişte amintiri, să vă aduceţi aminte că vă chinuiaţi cu o poveste care părea că nu se va termina niciodată. Mai mult decât orice altceva, la un preţ de achiziţie de doi dolari, este un joc ieftin, reuşind poate să introducă o nouă generaţie de utilizatori în mrejele unuia dintre primele caractere principale de sex feminin dintr-un joc.

Pentru că nu aveţi toţi un gamepad special gândit pentru iPhone sau iPad, partea de interacţiune cu jocul se va realiza prin intermediul unor controale virtuale afişate pe ecran. Deşi nu este prima oară când le folosim într-un titlu de iOS, merită avut în vedere faptul că vor fi mai multe momente în joc în care nu contează cât de bine sunt acestea pus la punct, oricum vă veţi enerva că nu puteţi duce la bun sfârşit din primele câteva încercări o misiune.

Nu se ştie încă pentru cât timp, dar Tomb Raider 2 este disponibil exclusiv pentru iOS, fără a fi anunţată o versiune de Android în viitorul apropiat. Dacă sunteţi curioşi vizavi de modul în care cei de la Square Enix l-au portat pe mobile, îl puteţi descărca aici.

Citește și: