Ultimul Tomb Raider se reinventează pentru consolele next-gen [VIDEO]

Ultimul Tomb Raider se reinventează pentru consolele next-gen [VIDEO]

Tomb Raider: Definitive Edition este numele versiunii de dedicate consolelor next-gen de la Sony şi Microsoft.

tomb-raider-definitive-edition next gen ps4 xbox one

Cel mai recent joc din seria Tomb Raider a fost lansat anul trecut pentru PC, PS3 şi Xbox 360, iar review-urile au fost unele dintre cele mai pozitive. Pentru că noile console reprezintă un nou segment de utilizatori care au nevoie de jocuri cu o grafică impresionantă, aceeaşi dezvoltatori au reinventat un pic jocul de anul trecut într-un pachet intitulat Tomb Raider Definitve Edition. În total, trei studiouri au lucrat intens pentru portarea acestui titlu în format de PS4 şi XBOX One.

În teorie, se vehicula de mult timp că acest joc va apărea pentru posesorii celor mai recente unelte de gaming. În luna noiembrie 2013 apăruse deja pe Amazon Italia, disponibil pentru precomandă. Lansarea actuală a celor două versiuni de XBOX şi PlayStation a fost pentru prima oară în luna decembrie a anului trecut.

Dacă e să privim în urmă, este interesant de urmărit pe câte platforme şi de câţi ani există jocul Tomb Raider. Gândiţi-vă că a exista şi pe primul PlayStation, iar acea versiune tocmai a fost portată pe iPhone. La această oră, ţine probabil doar de fanii seriei dacă vor crea suficient de multe vânzări încât să justifice o nouă iteraţie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: