Cel mai atrăgător smartphone cu Windows 10 a fost introdus în Japonia

Cel mai atrăgător smartphone cu Windows 10 a fost introdus în Japonia

Dacă noile terminale high end cu Windows 10 lansate de Microsoft nu vă mulțumesc, NuAns Neo s-ar putea să fie gadgetul perfect pentru voi.

Cei de la Microsoft au investit foarte mult timp și bani în Windows 10 Mobile, versiunea pentru smartphone-uri a celui mai nou sistem de operare ieșit din Redmond. Deși nu ne-am lămurit încă în legătură cu toate avantajele noii platforme, un singur lucru este destul de trist. Lumia 950 și Lumia 950 XL nu au reușit să fie foarte atrăgătoare, într-o piață în care un număr foarte mare de persoane investesc în smartphone-uri ca în accesorii de modă.

Dacă intrați în această categorie de public, care își dorește un telefon cu Windows 10 Mobile, dar pune preț pe design și opțiuni nelimitate de personalizare, este foarte probabil că gadgetul ilustrat mai sus să fie o alternativă interesantă. Carcasa din spate este formată din două componente interschimbabile ce pot fi înlocuite cu ușurință. În total, NuAns, producătorul acestui terminal a creat capace pentru a asigura nu mai puțin de 64 de combinații posibile.

Singurul minus al noului NuAns Neo ține însă de configurația hardware, chiar dacă prețul este unul foarte accesibil. Practic, la 350 de dolari, investiția voastră se va reflecta într-un aparat cu un ecran de 5 inci și o rezoluție de 1280 x 720 pixeli. Procesorul este un Snapdragon 617 de la Qualcomm, iar memoria internă este de 16 GB. Ascuns în carcasă este și un slot pentru un card Micro SD dacă spațiul de stocare nu vă este suficient.

Momentan, acest telefon atrăgător este disponibil doar în Japonia, iar posibilitățile de export sunt destul de limitate. Nu putem decât să sperăm că va ajunge și în această parte a oceanului.

Citește și: