Nintendo face publica prima reclama la noul Wii U [+VIDEO]

Nintendo face publica prima reclama la noul Wii U [+VIDEO]

Intr-o perioada incarcata de lansari de la Apple, Google sau Microsoft, Nintendo vrea sa faca propriile valuri cu prima consola dintr-o noua generatie de dispozitive pentru gaming: Wii U.

Nintendo face publica prima reclama la noul Wii U

Cu o lansare internationala destul de variata, zilele trecute in Marea Britanie a fost difuzata prima reclama la noul Nintendo Wii U.

Disponibil in Europa incepand cu 30 noiembrie, noul Wii U si-a aratat abilitatile pentru prima oara intr-o reclama redata pe parcursul unui episod din serialul Homeland difuzat duminca seara. Cu mottoul Brand New Console, este mai evident ca niciodata gradul de mandrie de care da dovada Nintendo in contextul in care Sony sau Microsoft nu au scapat pana acum informatii concrete legate de o consola de generatie urmatoare. Chiar daca tonul reclamei nu este foarte serios, din punctul meu de vedere face o treaba foarte buna in a atrage atentia asupra unui procent considerabil ale functiilor noi integrate in Wii U.

Pentru ca lansarea unei console isi pierde din amploare in momentul in care nu sunt implicate si cateva jocuri, cei de la Nintendo au fost suficient de grijulii incat sa mentioneze titluri precum New Super Mario Brothers U, ZombiU sau Batman: Arkham City Armored Edition. Mai jos gasiti prima reclama in cauza. Vizionare placuta!